Informatie over aannemersbedrijf Wim Steenbergen

Wim Steenbergen is al sinds 1977 werkzaam in de bouw. Hij is opgeleid tot timmerman, een ambacht dat hij nog steeds met veel plezier uitvoert. In de loop der jaren bleven zijn leidinggevende kwaliteiten echter niet onopgemerkt, en mede via scholing wist hij zich op te werken tot uitvoerder en later hoofduitvoerder bij diverse bedrijven, zoals De Wilde en Bolton in Zegveld.

In 2000 besloot Wim dat hij liever voor zichzelf wilde werken en richtte zijn eigen aannemersbedrijf op. Dit bleek een goede keuze, en binnen korte tijd heeft hij een goede naam opgebouwd, getuige de vele opdrachten die hij in de afgelopen jaren gedaan heeft. Een greep hiervan is te vinden in de portfolio.

Wim is nog steeds enige eigenaar en werknemer van het bedrijf. Dientengevolge is hij ook de enige contactpersoon, van ontwerp tot oplevering. Hij werkt ook al jaren samen met dezelfde onderaannemers met wie hij goede zakelijke relaties heeft opgebouwd.

Naast het aannemen van werk kan Wim u ook assisteren door middel van het geven van bouwkundige adviezen. Een voorbeeld hiervan is te vinden in de portfolio, waarbij Wim de opdrachtgevers voorzag van aankoopadvies met een bouwkostenbegroting.

In zijn vrije tijd is Wim een fervent sportman. Zo is hij een niet onverdienstelijk lid van de marathonploeg in Gouda, alwaar hij in 1999 landelijk A rijder is geweest. Daarnaast zit hij regelmatig op de racefiets.